Rea!

Barn Exclusive Cat Mermaid Sarong Print | Mini Rodini Övriga Accessoarer

SEK 388.88 SEK 165.92

Mått: 100 x 150 cm 100% ekologisk bomull GOTS-certifierad Tillverkad i Indien Sarongen är tillverkad i en fabrik där Mini Rodini har implementerat levnads…

I lager

Beskrivning

Mått: 100 x 150 cm
100% ekologisk bomull
GOTS-certifierad
Tillverkad i Indien
Sarongen är tillverkad i en fabrik där Mini Rodini har implementerat levnadslöner. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.
Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Den här sarongen är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.
Certifiering: GOTS
Komposition: Ekologisk
Certifierat av: Control Union Certifications
GOTS-kod: CU 852009
Naturvit sarong med heltäckande Cat Mermaid-print tillverkad av lätt 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Sarongen har en krinklad effekt som ger en luftig känsla, är enkel att ta med sig på resan, och kan användas på många sätt – som scarf, pareo, klänning, täcke eller strandfilt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Barn Exclusive Cat Mermaid Sarong Print | Mini Rodini Övriga Accessoarer”

  • Fri frakt vid köp över SEK 600
  • Säker betalning
  • 30 Dagars gratis retur
  • Betalningsmetoder: